Az IFKA és a MAJOSZ együttműködési megállapodást írt alá

Industry development
September 24, 2020
Stratégiai együttműködési megállapodást kötött az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. és a Magyar Járműalkatrészgyártók Országos Szövetsége.

Dr. Nyirő József, a MAJOSZ elnöke az aláíráson elmondta: ez a szövetség harmadik stratégiai megállapodása, korábban az Innovációs és Technológiai Minisztériummal és az Autóipari Próbapálya Zala Kft.-vel írtak alá megállapodást. A mostani együttműködés mérföldkövet jelenthet a MAJOSZ tagsága számára az autóipari forradalom küszöbén, amely kihívásai a koronavírus-járvány miatt csak láthatóbbá váltak, még inkább felértékelve az iparfejlesztés fontosságát. Barta-Eke Gyula, az IFKA ügyvezetője úgy fogalmazott, hogy a stratégiai megállapodás nemcsak formalitás, azt szeretnék elérni, hogy napi, érdemi együttműködés alakuljon ki a két szervezet között. Az ügyvezető ennek megfelelően arra kérte a MAJOSZ elnökét, hogy rendszeresen közvetítse mindazokat az észrevételeket és javaslatokat, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy az IFKA a vállalatok fejlődését minél inkább támogató programokat és pályázatokat írjon ki a jövőben.

Fotó: IFKA/Juhász Bence

This website uses cookies to function. By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies stored on your computer.