3 good practices invited to the OPEN DAYS 2017 - European Week of Regions and Cities event into Brussels

International Relations
August 2, 2018
We are happy to announced that 3 of our SOCIAL SEEDS...

We are happy to announced that 3 of our SOCIAL SEEDS good practices have been invited to the OPEN DAYS European Week of Regions and Cities event taking place in Brussels. The workshop is organized by the INTERREG EUROPE Programme Policy Learning Platform.

OPEN DAYS, The European Week of Regions and Cities is an annual Brussels-based four-day event during which officials from regions and cities’ administrations, as well as experts and academics, can exchange good practices and know-how in the field of regional and urban development.

Hereby, on behalf of SOCIAL SEEDS, we wish good luck for our selected social entrepreneurs!

For more details about the mentioned event, please click the following photo.

News

International Relations
DanubeChance2.0 és Finance4SocialChange nemzetközi projektek zárókonferenciája
November 29, 2021
November 23 és 25 között Budapesten tartották meg a DanubeChance2.0 és Finance4SocialChange nemzetközi projektek hibrid zárókonferenciáját, ahol a magyarországi, ausztriai, németországi, szlovákiai, szerbiai és szlovéniai projektpartnerek beszélgetéseinek középpontjában a nehézséggel küzdő, illetve újrakezdő vállalkozók ügye volt.
International Relations
Elérhető a Régiók feltérképezése c. tanulmány
August 26, 2021
Az Interreg V-A Szlovákia-Magyarország Együttműködési Program keretében a két érintett ország először feltérképezte a határokon átnyúló régiókat és összegyűjtötte az ágazatspecifikus megfigyeléseiket a vállalatok legfőbb akadályait illetően. A körforgásos gazdaság és az ökoinnováció területén folytatott kutatások és felmérések nyomán a partnerek elkészítették a Régiók feltérképezése című tanulmányt, amely az alábbi linken érhető el.
International Relations
Mentorprogram a vállalkozások támogatására - második esély a vállalkozói szférában
May 19, 2021
A DanubeChance 2.0. fő célja a tanulás lehetőségének elősegítése a politikai döntéshozók és a kormányzati szervek, kutatóintézetek és egyetemek, valamint a pénzügyi nehézségekkel küzdő vállalkozások, illetve az üzleti vállalkozásokat támogató szervek és a nyilvánosság között. A projekt célja olyan irányelvek kidolgozása, amelyek lehetővé teszik, hogy a korábban nehéz helyzetbe jutott, a Duna régióban tevékenykedő vállalkozók újrakezdhessenek.
International Relations
Finance 4 Social Change - közönségdíjasok
December 2, 2020
A Finance 4 Social Change projekt keretében szervezett AIRCompetition nemzetközi társadalmi vállalkozás verseny első döntőjében két magyar vállalkozás vihette haza a közönségdíjat.
International Relations
Finance4SocialChange projekt – üzleti támogató
November 11, 2020
Az UniCredit a Finance 4 Social Change nemzetközi projekt fő partnere a társadalmi hatású banki tevékenység (THBT) programján keresztül, egy becsületesebb és befogadóbb társadalom kiépítése érdekében.
International Relations
Fókuszban a krízisben lévő és az újrakezdő vállalkozók
October 7, 2020
A REBORN projekt online zárórendezvényén olasz, spanyol, görög, lengyel és magyar partnerek mutatták be az újrakezdő vállalkozások támogatásának lehetőségeit és példáit. A programot a Fejlesztési Ügynökségek Európai Szövetsége (EURADA) moderálta.
This website uses cookies to function. By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies stored on your computer.