A 7. számú Prioritási Terület Irányító Bizottságának ülése Pozsonyban, 2018 június 13-án

Industry development
June 25, 2018
Az Irányító Bizottság tagja 15. alkalommal találkoztak, ezúttal Pozsonyban.

Az Irányító Bizottsági ülés célja az elmúlt időszakban végzett tevékenységek bemutatása a bizottság tagjainak, valamint a program eddigi eredményeinek és előrehaladásának megvitatása volt. Az IFKA-t, mint a Duna Program 3. számú Tematikus Kapitalizációs Csoportjának vezetőjét hívták meg az eseményre, hogy friss áttekintést adjon a 3. sz. Tematikus Csoportról a Kapitalizációs Stratégiához kapcsolódóan. Az előadást Kiss Péter tartotta, a projektek és tevékenységeik, valamin a közeljövőben várható feladataik bemutatásával. A második felhívásban győztes, és támogatást elnyert, a TP 3 hoz csatlakozó új projektek is bemutatásra kerültek. Az ülésen az IB tagok és a további résztvevők információkat hallhattak a PA 7 legfrissebb híreiről, a Zászlóshajó projektekről és a PA 7-ben dolgozó munkacsoportokról.

   

News

Industry development
Precíziós Diagnosztikai Innovációs Központ épül Érden
October 29, 2019
Pest Megye Önkormányzata pályázatot írt ki az Érden létrehozandó Precíziós Diagnosztikai Innovációs Központ helyiségeinek bérleti úton történő hasznosítására.
Industry development
Meghosszabbított beadási határidő az MMP tanácsadói pályázatánál
October 1, 2019
2019. október 9. 16:00-ig, azaz egy héttel meghosszabbított határidőig adhatók be a jelentkezések a Magyar Multi Program keretében a tanácsadóként előminősítésre pályázó vállalkozások számára. A nyílt pályázat keretében a Magyar Multi Program első szakmai szolgáltatói kerülnek kiválasztásra.
Industry development
Hamarosan zárul az első szakértői jelentkezési kör a Magyar Multi Program keretében
September 26, 2019
Nyílt pályázat keretében kerülnek kiválasztásra a Magyar Multi Program szakmai szolgáltatói, azon vállalkozások, amelyek szakértői szolgáltatásokat nyújthatnak majd a Magyar Multi Program GINOP-1.1.8-19 (Magyar Multi Program II.) és GINOP-1.2.7-19 (Magyar Multi Program III.) kódszámú felhívásaiban kedvezményezettek számára.
Industry development
Lehetőség a legjobbaknak: következő szakaszába lép a Magyar Multi Program
September 10, 2019
Unnamed
Industry development
Magyar Multi Program regisztrációjának felfüggesztése
August 29, 2019
Tájékoztatjuk a tisztelt pályázókat, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel a Magyar Multi Program II. és III. felhívások előminősítéséhez kapcsolódó regisztrációt 2019. szeptember 2. 10:00-ig meghosszabbítjuk.
Industry development
Megjelent társadalmi egyeztetésre a Magyar Multi Program tanácsadói szolgáltatók előminősítésének pályázati felhívása
July 31, 2019
2019 július 31-től véleményezhető társadalmi egyeztetés keretében a GINOP-1.1.4-16 Magyar Multi Program tanácsadói szolgáltatók előminősítésének pályázati felhívása, valamint a kapcsolódó előminősítési és értékelési folyamatot bemutató pályázói kézikönyv.
Our services
  • Education
  • Partnership
  • Tranining and guidance
  • Consultancy
  • R+D activity
 
Contact Us
 
This website uses cookies to function. By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies stored on your computer.