III. Vas megyei karrierhét, állásbörze és pályaorientációs show

Improving Job Opportunities
September 10, 2018
Szeptember 10-14-én, Szombathelyen tartják meg a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara harmadik Karrierhetét, ahol az IFKA Szervezetfejlesztési munkatársai - mint a Vas megyei Család és Karrier Pont konzorciumi partnerei – szakmai résztvevőként vannak jelen.
 

A több napos rendezvény célcsoportja helyi diákok, pályakezdés előtt álló fiatalok, szülők, nők, akik a munka-magánélet összeegyeztetésében érdeklődnek, pedagógusok, intézményvezetők valamint a munkáltatói oldalról HR szakemberek, cégvezetők és vállalkozók.

Az előadások és kerekasztal beszélgetések a négy és fél napon olyan témákkal foglalkoznak, mint a női karrierlehetőségek a családi feladatok mellett, munkaerő-megtartás és elvándorlás a megyében, a jövő munkahelye - a munkahely jövője, képzések és szakmai gyakorlatok.

Az IFKA részéről Kálmán Edina és Cserey Miklós szervezetfejlesztők tartanak előadásokat, vezetnek beszélgetéseket és műhelymunkákat női munkavállalás és magánélet összehangolása, generációs együttműködés, motiváció kérdésköreiről.

A harmadik napon pedig az IFKA IPAR 4.0 munkatársa, Takács Attila képvisel bennünket a hazai kkv-k és IPAR 4.0 lehetőségeiről szóló előadásával.

A Karrierhét tehát rendkívül színes témákkal szólítja meg a helyi érdeklődőket, az IFKA ehhez nyújt szakmai támogatást.

News

Improving Job Opportunities
„Vonzó munkahely leszünk!” képzés Szigetváron 2019. május 9-én és 16-án
May 21, 2019
„NŐNAP 365 Nő-Köz-Pont működtetése Nyugat-Baranyában, Szigetvár központtal” című projekt keretében, a baranyai megyei munkáltatóknak lehetőségük volt egy kétnapot képzésen részt venni, annak érdekében, hogy ebben a munkaerőhiányos környezetben kapaszkodókat, eszközöket és új ötleteket találjanak arra, hogy hogyan váljanak vonzóbb munkahellyé a jelenlegi és a leendő munkavállalóik számára.
Improving Job Opportunities
Anyák napi rendezvény Celldömölkön
May 8, 2019
Az EFOP-1.2.9-17-2017-00016 „Női Erő – Stabil alap nőknek Vas megye déli és keleti részén” projektünk keretében 2019. május 2-án Celldömölkön került megrendezésre az egész napos Anyák napi rendezvény.
Improving Job Opportunities
Komáromban NŐ a siker - Anyák napja Komáromban
May 2, 2019
Az EFOP-1.2.9-17-2017-00020 „Nők a központban” projektünk keretében 2019. május 2-án Komáromban megrendezésre került a Komáromban NŐ a siker rendezvény.
Improving Job Opportunities
Konfliktuskezelési és időgazdálkodási tréning Pécsett
April 26, 2019
Improving Job Opportunities
Mentoring workshop újrakezdő és fejlődni vágyó vállalkozóknak
April 15, 2019
Improving Job Opportunities
Kutya a dobozban, avagy a tehetetlenség, a szenvedésnyomás és a változás
April 4, 2019
Csiszka Noémi cikke a változásról, a változtatáshoz szükséges erőről
This website uses cookies to function. By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies stored on your computer.