III. Vas megyei karrierhét, állásbörze és pályaorientációs show

Improving Job Opportunities
September 10, 2018
Szeptember 10-14-én, Szombathelyen tartják meg a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara harmadik Karrierhetét, ahol az IFKA Szervezetfejlesztési munkatársai - mint a Vas megyei Család és Karrier Pont konzorciumi partnerei – szakmai résztvevőként vannak jelen.
 

A több napos rendezvény célcsoportja helyi diákok, pályakezdés előtt álló fiatalok, szülők, nők, akik a munka-magánélet összeegyeztetésében érdeklődnek, pedagógusok, intézményvezetők valamint a munkáltatói oldalról HR szakemberek, cégvezetők és vállalkozók.

Az előadások és kerekasztal beszélgetések a négy és fél napon olyan témákkal foglalkoznak, mint a női karrierlehetőségek a családi feladatok mellett, munkaerő-megtartás és elvándorlás a megyében, a jövő munkahelye - a munkahely jövője, képzések és szakmai gyakorlatok.

Az IFKA részéről Kálmán Edina és Cserey Miklós szervezetfejlesztők tartanak előadásokat, vezetnek beszélgetéseket és műhelymunkákat női munkavállalás és magánélet összehangolása, generációs együttműködés, motiváció kérdésköreiről.

A harmadik napon pedig az IFKA IPAR 4.0 munkatársa, Takács Attila képvisel bennünket a hazai kkv-k és IPAR 4.0 lehetőségeiről szóló előadásával.

A Karrierhét tehát rendkívül színes témákkal szólítja meg a helyi érdeklődőket, az IFKA ehhez nyújt szakmai támogatást.

This website uses cookies to function. By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies stored on your computer.