Újra nyílik az előminősítés a divat- és designipari vállalkozások számára

Járműipari Beszállító-fejlesztési Program
March 19, 2021
A nagy érdeklődésre való tekintettel a „Divat és Dizájnipari mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” előminősítési rendszere március 19-én 23:59-kor újra nyit.

A GINOP-1.2.14-20 kódszámú pályázat előminősítés keretében a hat magyarországi konvergenciarégió (Nyugat-Dunántúl, Dél-Dunántúl, Közép-Dunántúl, Észak-Alföld, Dél-Alföld, Észak-Magyarország) vállalkozásai 2021. március 25. (csütörtök) 10 óráig tölthetik ki a belépési kritériumokat. 
Az előző körben már megfelelt belépési kritériummal rendelkező pályázóknak a szakmai előminősítési űrlap beküldése az első lépés.
A felhíváshoz szakmai előminősítési űrlap beküldésére március 28-a 23:59-ig van lehetőség a divatdesignpalyazat.ifka.hu oldalon. A tanúsítványok kiállítása április 9-ig megtörténik, a szakmai minősítést minden pályázó egyidőben kapja meg, rendszerüzenet formájában. 
 
This website uses cookies to function. By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies stored on your computer.