Zárul a VEKOP 1.2.7-20 kódszámú pályázat regisztrációja és előminősítése

Industry development
February 15, 2021
A Közép-magyarországi régió divat- és dizájnipari kkv-k fejlesztését támogató pályázati felhívás előminősítési rendszerébe a regisztráció (cég alapadat űrlap beküldése) február 15-én 18.00 órakor zárul. A részvételi feltételek befogadhatóságát  (belepési kritériumok űrlap beküldése) február 16-a 12 óráig, a teljes előminősítési kérelmet február 19-én 18.00 óráig adhatják be.
A benyújtott kérelmek elbírálásáról és a tanúsítványok kiállításáról a regisztrációhoz kötődő e-mail címen kapnak tájékoztatást a vállalkozások, valamint a regisztrált fiókban is látható lesz az eredmény. Az utolsó előminősítési igény beérkezésétől számítva legfeljebb 30 nap áll az IFKA rendelkezésére az előminősítési igények elbírálására és az előminősítési tanúsítványok hivatalos kiállítására. A sikeres előminősítési tanúsítvánnyal rendelkező vállalkozásoknak legkésőbb 2021. március 31-ig szükséges feltölteni a teljes pályázati dokumentációjukat.

A szakmai előminősítés ügyfélszolgálatának elérhetősége: +36 30 135 75 05; info@divatdesignpalyazat.ifka.hu Az ügyfélszolgálat munkanapokon 9.00 és 15.00 között áll rendelkezésre.
This website uses cookies to function. By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies stored on your computer.