Pályázatsegítő webinár és workshop az ÉLIP BFP pályázat kapcsán

Járműipari Beszállító-fejlesztési Program
January 27, 2021
Webinár és workshop lesz február 5-én 10 órai kezdettel a Store Insider és a PPH Média szervezésében.

Az Irinyi Terv keretében megvalósuló, 35 milliárd forrású Élelmiszeripari Beszállító-fejlesztési Program (ÉLIP BFP) fő célja a Magyarországon működő élelmiszeripari, koordinátor jellegű funkciót is ellátó vállalkozások, jellemzően a kiskereskedelmi láncok, a vendéglátóipar HoReCa (Hotels, Restaurants, Cafés) szegmensének, illetve a közétkeztetés gazdasági szereplői által támasztott igények és a hazai élelmiszeripari beszállítói képességek közötti különbségek áthidalásának támogatása. Az ÉLIP BFP költségvetési forrás, vissza nem térítendő forráskerete 35 Mrd Ft. A támogatás összege beszállító mikro- és kisvállalkozások esetében 50-500 millió Ft közötti, beszállító középvállalkozások és nagyvállalatok esetében 50-2000 millió Ft közötti, a támogatási intenzitás pedig legfeljebb 50%-os lehet.

Az esemény programja:

Program:

  • Élelmiszergyártás és helyi gazdálkodás - Miért fontos, hogy a hazai feldolgozóipar fejlődjön, miért fontos az önellátásra törekvés?  - Győrffy Balázs elnök, Nemzeti Agrárgazdasági Kamara – 15 perc
  • Az élelmiszeripar fejlesztésének stratégiai fontossága - Dobos Balázs, gazdaságfejlesztésért felelős helyettes államtitkár (ITM) – 15 perc
  • Az Élelmiszeripari beszállító-fejlesztési Program bemutatása - Cserháti Gábor projektvezető (IFKA) - 30 perc
  • Q&A az előre beküldött kérdések alapján -  Cserháti Gábor, projektvezető (IFKA) – 15-30 perc
  • Kérdezz-felelünk workshop 30 - 40 perc

A szeminárium díjmentes és regisztrációhoz kötött! Kérdését a workshopon is felvetheti, illetve anonim előre is megfogalmazhatja a regisztráció során ITT.

Főtámogató: az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ).

This website uses cookies to function. By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies stored on your computer.