FV-I-20 és FV-II-20 pályázati döntés

Fogyasztói érdekképviseletet ellátó egyesületek támogatása 2020
December 15, 2020
Döntés a „Fogyasztói érdekek képviseletét ellátó egyesületek 2020. évi támogatása" tárgyában kiírt FV-I-20 és FV-II-20 pályázati kategóriában


Örömmel értesítjük a tisztelt Pályázókat, hogy az Innovációs és Technológiai Minisztérium jóváhagyásával az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. meghozta döntését a „Fogyasztói érdekek képviseletét ellátó egyesületek 2020. évi támogatása" tárgyában kiírt (FV-I-20 és FV-II-20 azonosítószámú) pályázati kategóriában.

Az FV-I-20 kódjelű pályázatra beérkezett 26 darab érvényes pályázatból az Innovációs és Technológiai Minisztérium jóváhagyásával az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. 19 darab pályázatot részesített támogatásban, összesen 43.000.000,- Ft értékben. A közzétételi lista ide kattintva érhető el.

Az FV-II-20 kódjelű pályázatra beérkezett 12 darab érvényes pályázatból az Innovációs és Technológiai Minisztérium jóváhagyásával az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. 10 darab pályázatot részesített támogatásban, összesen 22.560.000,- Ft értékben. A közzétételi lista ide kattintva érhető el.

A támogatási döntésről, a támogatói okirat kiadásának feltételeiről és az ahhoz szükséges dokumentumok beküldési határidejéről, módjáról az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. értesítést küld minden pályázónak. A nyertes pályázóknak programjuk megvalósításához eredményes munkát kívánunk!

This website uses cookies to function. By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies stored on your computer.