REBORN projekt - Hogyan vigyázzunk a vállalatok egészségére?

International Relations
May 14, 2020
A REBORN projekt keretében 2020. május 7-én megrendezésre került egy krízisben lévő vállalkozások támogatásáról szóló workshop - online konferenciabeszélgetés keretében, illeszkedve a jelenlegi járványügyi helyzethez.
Az online workshop („Hogyan vigyázzunk a vállalatok egészségére? Workshop szakértőknek és szakpolitikusoknak a krízisben lévő vállalkozások támogatásáról.”) célja a Korai Figyelmeztető és Támogató Rendszer (Early Warning) diagnosztikai keretrendszerének megvitatása, valamint a résztvevők lehetséges szerepkörének meghatározása volt. A Korai Figyelmeztető és Támogató rendszer a krízisben lévő, vagy krízis felé sodródó vállalkozások támogatását hivatott szolgálni.

Az online találkozón résztvevő tanácsadói csoport (válság- és változásmenedzserek, vállalkozásfejlesztési szakemberek, szervezetfejlesztők, trénerek,  bankok képviselői és a csőd- és felszámolási jogban jártas szakemberek) megvitatta a diagnosztikai rendszer felépítését és összegyűjtötte az esetlegesen felmerülő kérdéseket. A tagok egyeztettek arról is, milyen szerepben tudnak a jövőben hozzájárulni a vállalkozások támogatásához a Korai Figyelmeztető és Támogató Rendszerben, illetve a rendszer magyarországi bevezetését követően hogyan tudják majd tovább finomítani a diagnosztikai rendszert.
This website uses cookies to function. By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies stored on your computer.