Találkozz a túlélőkkel! – innovatív workshop a válság-menedzsmentről

International Relations
April 24, 2020
Az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. partnereivel közösen olyan innovatív workshop-megoldást dolgozott ki, amelyen a válságban lévő, vagy a válság felé sodródó vállalkozók találkozhatnak olyan sikeres üzletemberekkel, akik sikeresen menedzselték a nehéz időszakaikat. Az európai vállalkozói kultúrában pejoratív értelmű csőd vagy bukás kifejezések újraértelmezésével kialakítható egy hatékonyabb újrakezdő vállalkozói kör.

A DanubeChance2.0 projekt keretein belül 11 európai ország részvételével kidolgozásra került a “Találkozz a túlélőkkel” mentoráló workshop módszertana, amely interaktív B2B tudás- és tapasztalatmegosztásra fókuszál. A módszertan bemutatja a rendezvények szervezési módszertanát és kereteit.

A “Találkozz a túlélőkkel” mentoráló workshop célja sikeres újrakezdő vállalkozók kiemelkedő történeteinek megosztása, valamint a krízishelyzetek legyőzéséhez szükséges készségek bemutatása. 

A workshopokon a sikeres újrakezdő vállalkozók, a pénzügyi közvetítők és befektetők képviselői és a nehéz pénzügyi helyzetben lévők, vagy nemrég újrakezdők között alakítunk ki párbeszédet. Ennek során foglalkozunk a bukás érzelmi feldolgozásával, a pénzügyi lehetőségek megismerésével, és mentorálás segítségével az egyéni nehézségek megküzdési stratégiájának megtalálásával.

Beszámolónk a projekt 11 partnerországában használt és validált módszertant mutatja be, amely más országokban is megismételhető.

A teljes változat az alábbi linken érhető el: http://www.interreg-danube.eu/uploads/media/approved_project_output/0001/39/53c24eae8eeba14fab53ae2900e28be5a85b4398.pdf

This website uses cookies to function. By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies stored on your computer.