Kutya a dobozban, avagy a tehetetlenség, a szenvedésnyomás és a változás

Improving Job Opportunities
April 4, 2019
Csiszka Noémi cikke a változásról, a változtatáshoz szükséges erőről


Hogy mi a legnagyobb különbség aközött, ha valaki önkéntesen megy el tanácsadásra vagy elküldi a főnöke/apja/anyja/férje/felesége, mert „ráfér”, valami nincs rendben vele, vagy számukra nem megfelelőek annak a bizonyos embernek a viselt dolgai?

 

Az IFKA munkatársának, Csiszka Noéminek rövid válasza az, hogy a klienseknél általában nincs meg az a bizonyos szenvedésnyomás, ami tettekre és változásra sarkallja az embert.

A cikkben olvasható hosszabb válasza pedig a teljesség igénye nélkül járja körbe, milyen körülmények akadályozzák meg, hogy változtassunk magunkon, a kapcsolatainkon, a környezetünkön, életvitelünkön, és mi minden adhat erőt ehhez a változáshoz.
 

A teljes cikk az alábbi linken érhető el:
https://www.csiszkanoemi.com/post/kutya-a-dobozban-avagy-a-tehetetlens%C3%A9g-a-szenved%C3%A9snyom%C3%A1s-%C3%A9s-a-v%C3%A1ltoz%C3%A1s?fbclid=IwAR0ziVH7hQymKHzZW1xgOvFgq4iJbZywgIdkhMaQwuxkmbuT1Zk7k9XZDDI

News

Improving Job Opportunities
„KKV-fejlesztésünk térképe” műhelymunka
November 9, 2019
2019. november 6-án az INTERREG Európa Program társfinanszírozásával megvalósuló FFWD – Fast Forward Europe projekt keretén belül megrendezésre került a „Kkv-fejlesztésünk térképe” című műhelymunka, ahova a szervező IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. a hazai kis- és középvállalkozások fejlesztésével foglalkozó szervezeteket hívta meg. A rendezvény egy tematikus rendezvénysorozat harmadik állomása volt. A korábbi eredményekhez igazodva a vállalkozások támogatásának összehangolása volt a központi téma.
Improving Job Opportunities
„KKV-fejlesztésünk térképe” műhelymunka
November 6, 2019
Az INTERREG Európa Program társfinanszírozásával megvalósuló FFWD – Fast Forward Europe projekt célja a kis- és középvállalkozások (KKV-k) versenyképességének támogatása.
Improving Job Opportunities
„Vonzó munkahely leszünk!” képzés Szigetváron 2019. május 9-én és 16-án
May 21, 2019
„NŐNAP 365 Nő-Köz-Pont működtetése Nyugat-Baranyában, Szigetvár központtal” című projekt keretében, a baranyai megyei munkáltatóknak lehetőségük volt egy kétnapot képzésen részt venni, annak érdekében, hogy ebben a munkaerőhiányos környezetben kapaszkodókat, eszközöket és új ötleteket találjanak arra, hogy hogyan váljanak vonzóbb munkahellyé a jelenlegi és a leendő munkavállalóik számára.
Improving Job Opportunities
Anyák napi rendezvény Celldömölkön
May 8, 2019
Az EFOP-1.2.9-17-2017-00016 „Női Erő – Stabil alap nőknek Vas megye déli és keleti részén” projektünk keretében 2019. május 2-án Celldömölkön került megrendezésre az egész napos Anyák napi rendezvény.
Improving Job Opportunities
Komáromban NŐ a siker - Anyák napja Komáromban
May 2, 2019
Az EFOP-1.2.9-17-2017-00020 „Nők a központban” projektünk keretében 2019. május 2-án Komáromban megrendezésre került a Komáromban NŐ a siker rendezvény.
Improving Job Opportunities
Konfliktuskezelési és időgazdálkodási tréning Pécsett
April 26, 2019
This website uses cookies to function. By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies stored on your computer.