Coach-okat keresünk! - Felhívás a Pioneers into Practice 2019 program tréneri feladatainak ellátására

Green Economy
February 25, 2019
Felhívás a Pioneers into Practice 2019 program tréneri feladatainak ellátására

A Pioneers into Practice program a Climate-KIC klímaváltozási szakértőket célzó mobilitási programja. Az ipar, a KKV-k, kutatóintézetek, helyi kormányzati szervek, valamint nonprofit szervezetek munkatársait köti össze. A programmal kapcsolatos további információk elérhetők a honlapon: https://pioneers.climate-kic.org/.

A program lebonyolításához trénereket, illetve 2-3 fős trénercsapatokat keresünk, akik fő feladata a résztvevő szakértők és fogadó szervezetek tanulásának támogatása a transition thinking and innovation systems témakörében.

Csoportos jelentkezés esetén kérjük a feladatok, kompetenciák egyénenként történő részletezését, illetve a csapatvezető kijelölését; ő lesz a felelős a coaching feladat teljes, hiánytalan megvalósításáért.


Elvárások:

A jelentkezők meg kell hogy feleljenek a csatolt dokumentumban részletezett kompetencia standardoknak. Ezen felül elvárás a helyi klímaváltozással kapcsolatos ökoszisztéma, specifikus kihívások és lehetőségek ismerete.

A jelentkezőknek a Climate-KIC coach network tagjainak kell lenniük, vagy vállalniuk kell azt, hogy 2019-ben pályáznak.

A program és a feladat részletes leírása a mellékelt dokumentumban található.
 

Jelentkezési határidő: 2019. március 1.

A jelentkezés módja: kérjük, hogy EUROPASS formátumú önéletrajzát (angol nyelven), valamint a pályázott pozícióra vonatkozó motivációs levelét fizetési igény megjelölésével küldje a viszlay@ifka.hu címre. Motivációs levelében kérjük, jelezze, ha már a Climate-KIC coach network tagja.

News

Green Economy
Meghosszabbították a jelentkezési határidőt a Pioneers into Practice programba
April 19, 2019
A Climate-KIC, Európa legnagyobb klímainnovációs közössége 2019-ben is elindítja a Pioneers into Practice (PiP) elnevezésű, immár 20 európai ország részvételével zajló, nemzetközi szakértői csereprogramját.
Green Economy
Interaktív tudáscsere a zöld innovációs közbeszerzések kapcsán
April 18, 2019
Április 16-án a főbb beszerző szervezetek, innovációs szövetségek, cégek és egyéb képviselők részvételével interaktív beszélgetést szervezett az IFKA Zöld gazdaság csoportja a GREENIN projekt keretében, amely során számos ötlettel, javaslattal gazdagodtak a résztvevők.
Green Economy
Az IFKA hivatalosan is csatlakozott a Körforgásos Gazdaság Platformhoz
April 17, 2019
Újabb 20 szervezet – köztük az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. is – csatlakozott 2019. április 15-én a Körforgásos Gazdaság Platformhoz. A csatlakozott 68 szervezet – államigazgatás, vállalkozói szektor, érdekvédelmi szervek, szövetségek és kutatóintézet – vállalta, hogy felgyorsítják a körforgásos gazdaságra való átállást.
Green Economy
Újabb lépés a sikeres klaszterauditok felé
April 15, 2019
Danube S3 Cluster projektünk következő állomásaként Mariborban, Szlovéniában ült össze a 11 országból álló partnerség. Az IFKA-t a Zöld gazdaság csoport képviselte a kétnapos egyeztetésen.
Green Economy
Megtartottuk a TRIS Ipari Szimbiózis Tanácsadó Testület hetedik ülését
April 1, 2019
2019. március 29-én hetedik alkalommal ült össze a TRIS projekt keretében életre hívott Ipari Szimbiózis Tanácsadó Testület, amelyet a Herman Ottó Intézetben tartottunk meg 14 fő részvételével.
Green Economy
CIRCE2020 partnertalálkozó Innsbruckban
March 29, 2019
A CIRCE2020 projekt 5. partnertalálkozója március 26-27-én került megrendezésre Ausztriában, Innsbruckban, amelyen a Zöld gazdaság csoport is részt vett.
This website uses cookies to function. By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies stored on your computer.