Országos Innovációs Fórum

Industry 4.0 and digitalisation
January 24, 2019
Országos Innovációs Fórum Magyarország újjászerveződő innovációs ökoszisztémájának megalapozására


Az Innovációs és Technológiai Minisztérium, valamint a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal 2019. február 5. és március 6. között országos, 25 helyszínen megvalósuló konzultációt tart a helyi és térségi vállalkozások, tudásközpontok és szakmai szervezetek bevonásával. Az összes megyét érintő, széles körű összefogással létrejövő rendezvénysorozat célja Magyarország újjászerveződő innovációs ökoszisztémájának megalapozása és a megújuló KFI rendszerrel, pályázatokkal kapcsolatban felmerülő javaslatok, igények felmérése. A fórum kiemelt szakmai partnere a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara.

A szervezők az Országos Innovációs Fórum megyei eseményeire a kutatás-fejlesztésben és innovációban érintett minden helyi és térségi szereplőt várnak. A rendezvényeken való részvétel  ingyenes, de a várhatóan jelentős szakmai érdeklődés és a helyszínek korlátozott befogadóképessége miatt előzetes regisztrációhoz kötött.

Az NKFIH honlapján megtalálható a helyszínek és az időpontok felsorolása, ahol a regisztrációs linkek is elérhetőek.

Forrás NKFIH


This website uses cookies to function. By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies stored on your computer.