Horizont 2020 Infokommunikációs Technológiák - ICT Event 2018 Bécs

Industry 4.0 and digitalisation
November 15, 2018
Az ICT Event 2018 – Horizont 2020 kétévente megrendezésre kerülő infokommunikációs technológiai (IKT) konferenciája 2018. december 4. és 6. között kerül megrendezésre Bécsben, az EU Osztrák Elnökségének keretében.

Az Európai Bizottság közel 5000 európai informatikai és kommunikációs kutatót, fejlesztőt és innovátort vár a Horizon 2020 harmadik IKT konferenciáján. A konferencián az Európai Bizottság bemutatja a Horizon 2020 második, 2019-20. évi IKT munkaprogramját, felhívásait, de a Horizon 2020 többi területén - társadalmi kihívások, jövőbeni és feltörekvő technológiák - megjelenő IKT témájú felhívásokhoz kapcsolódó tájékoztatást, kapcsolatépítést is itt szervezi. A felhívások szakmai elvárásainak bemutatása mellett a rendezvény célja a projektelőkészítés, a konzorciumépítés és a kapcsolatépítés elősegítése nemzetközi élvonalbeli kutatásra, az európai vállalkozások fejlődését, lehetőségeit ösztönző innovációra. A rendezvényen az Európai Bizottság közel 100 témafelelőse – azok, akik az IKT programot komponálják, pályáztatják és a végrehajtást (szerződés és számonkérés) irányítják – várja az érdeklődőket és egyengeti a konzorciumok összejöttét.

Az esemény linkje itt.

Forrás: NKFIH

 

This website uses cookies to function. By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies stored on your computer.