DanubeChance2.0 nyitókonferencia Budapesten

International Relations
October 10, 2018
Az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. nagy szeretettel meghívja Önt és munkatársait a 2018. október 25-én Budapesten megrendezésre kerülő DanubeChance2.0 – „Az okos kudarc üzleti modell” c. nyitókonferenciájára

MEGHÍVÓ


Tudja ön, tízből hány vállalkozás éli túl az első évet? És az ötödiket? Ismeri Ön a kudarc társadalmi megítélését és következményeit? Meg tudja mondani, hogy évente hány potenciálisan sikeres vállalkozó dönt álmai és ötletei feladása mellett az első kudarc után? Lehet azonban másképp!

Az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. ezért szeretettel meghívja Önt és munkatársait 2018. október 25-én Budapesten, a K+K Hotel Operában megrendezésre kerülő DanubeChance2.0 – „Az okos kudarc üzleti modell” c. nyitókonferenciájára*! Konferenciánk célja a vállalati növekedéssel (új célpiacok felé történő nyitással vagy akár az új jogszabályi környezettel) összefüggésbe hozható üzleti kudarc és sikertelenség negatív következményeinek és negatív megítélésének enyhítése, illetve az újrakezdést támogató vállalkozóbarát környezet, jogi-szabályozási és szervezetfejlesztési eszközök és módszerek bemutatása.

A konferencia résztvevői amellett, hogy betekinthetnek olasz, spanyol, lengyel, belga, görög és magyar vállalati újjászervezési és újrakezdési programba és szakpolitikába, lehetőséget kapnak nagy sikereket és kudarcokat maguknak tudható vállalkozók, start-uperek és szervezetfejlesztési szakemberek történeteinek megismerésére egész Európából.

Változtassunk közösen az üzleti kudarc miatti megbélyegzésen és tegyük a Duna régiót a kreativitást, a vállalkozói kedvet támogató üzleti környezetté!


A konferencia nyelve angol. Tolmácsot nem biztosítunk. Részvételi szándékát IDE kattintva jelezheti. 

Valamennyi érdeklődőt szeretettel várunk!


Az esemény programja IDE kattintva érhető el. 

This website uses cookies to function. By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies stored on your computer.