Nemzeti Kiválóság Díj 2022.

Primary Menu
April 22, 2022
Az Innovációs és Technológiai Minisztérium idén is meghirdette a Nemzeti Kiválóság Díj felhívást. A nívós elismerést azon vállalatok, szervezetek, érdemelhetik ki, amelyek a humánerőforrás-gazdálkodás, a szervezeti célkitűzések és stratégiák, az alkalmazott értékteremtő folyamatok irányítása, és a fenntarthatósági szempontok és üzleti eredmények területén már kiemelkedő teljesítményt és eredményt értek el.

A pályázat az EFQM Modell 2020 szerinti szervezeti önértékelésen alapul. Az elismerésre minden belföldi székhellyel rendelkező szervezet jelentkezhet öt kategóriában: kis méretű termelő vagy szolgáltató szervezet (50 fő alatt); közepes méretű termelő vagy szolgáltató szervezet (50-250 fő között); nagyméretű termelő vagy szolgáltató szervezet (250 főt meghaladó); közigazgatási, közszolgálati, oktatási, egészségügyi vagy szociális szolgáltatás területén működő szervezet; valamint nonprofit szervezet (alapítványok, egyesületek, szövetségek). A pályázati anyag véglegesítésének határideje: 2022. július 29.

A beérkezett pályázatokat független, külső értékelők bevonásával a Nemzeti Kiválóság Díj Bizottság bírálja el, amely minden pályázati kategóriában egy – indokolt esetben két – díj kiadására tehet javaslatot. A díjazottakról a bizottság javaslata alapján az innovációért és technológiáért felelős miniszter dönt.

This website uses cookies to function. By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies stored on your computer.